30 / 04 / 2024

Bodrum projeleri

Bodrum'da lüks villa projeleri yarış içine girdi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Bodrum'da gayrimenkul sektörünü ele aldı. ..

Bodrum'un marka değeri için en büyük tehlike ne?

Yerleşik nüfusu 140 bin dolayında olan Bodrum’un özgün değerlerinden öne çıkanlar arasında iki katlı beyaz evler olduğuna dikkat çeken Kocadon “1980’li yılarda Türkiye’nin başka yerlerinde turizm başladığı zaman genelde her tarafta iki katlı evler veya tesisler vardı. Turizm yükselirken binalarda yükseldi. Ama Bodrum’da binamızı ve rengimizi koruduk” dedi.

Bodrum DSİ içme suyu hattında patlama meydana geldi!

Muğla' nın Bodrum ilçesinde DSİ'ye ait içme suyu hattında meydana gelen patlama nedeni ile 20'ye yakın ev ve iş yerini su bastı, bazı araçlar sürüklendi.

Bodrum Haremtan koyunda yangın çıktı!

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı. İlçeye bağlı Haremtan koyunda çıkan yangın, itfaiye ve AKUT ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangına, ekipler zaman zaman müdahale etmekte güçlük çekti.

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı!

Bodrum'da kruvaziyer turizmi canlandı. Bodrum Limanı'na demir atan Bahamalar bayraklı "Star Pride" kruvaziyeri ile çoğunluğu ABD'li 204 turist ilçeye geldi. Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Star Pride" Bodrum'a geldi.

Bodrum Değirmenler Burnu imar sorunu ne olacak?

Bodrum Değirmenler Burnu ile ilgili TMMOB harekete geçti. Bodrum’da sit derecesi düşürülerek imara açılan Değirmenler Burnu ile ilgili TMMOB harekete geçti. Önümüzdeki günlerde yol haritası çizilecek...

Azure Villaları'nda yüzde 30 peşin! 36 ay vade!

Bodrum Gündoğan da yer alan Azure Villaları’nın ikinci etabı da tamamlanmış durumda. Azure Villaları'nda yüzde 30 peşin ödeme yapılırken 36 ay vade fırsatından da yararlanılabiliyor...

Solemar Adabükü Bodrum fiyatları! 125 bin liraya 2+1!

Bodrum Adabükü'nde Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Solemar Adabükü Bodrum fiyatları...