29 / 03 / 2024

Bizim Evler 6 ödemeleri

Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödemelerle!

Bizim Evler 6’da yatırımcıya 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanırken proje, Mayıs 2016’da teslim edilecek. 60 aydan 120 aya kadar alternatifli ödeme planlarının da sunulduğu projede 60 ay için 0.81, 120 ay için 1.02 ile kredi kullanılabiliyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri!

Bizim Evler 6 Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje İstanbul'un yükselen değeri Ispartakule'de yer alıyor...

İhlas Bizim Evler 6!

İhlas Bizim Evler 6 projesinde dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İhlas Yapı tarafından inşa edilen projede çeşitli sosyal donatılar bulunuyor.

Bizim Evler'de yerinizi bugün alırsanız yarınlar sizin olacak!

Bizim Evler'de yerinizi bugün alırsanız yarınlar sizin olacak sloganı ile satış süreci devam eden projede yüzde 80'lik bölüm yeşile ayrıldı. Bizim Evler 6 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ispartakule'de yükseliyor.

İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı büyütüyor!

İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı büyütüyor. Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dâhil edilecek.