27 / 04 / 2024

Beylikdüzü West Side fiyat

West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası!

West Side İstanbul projesi E-5 otoyolu üzerinde hayata geçiriliyor. West Side Beylikdüzü ödeme kampanyası hakkında bilgiler haberimizde bulunuyor.

Beylikdüzü West Side ödeme koşulları!

Daire seçeneklerinin stüdyo daire tipinden başladığı proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Beylikdüzü West Side ödeme koşulları kapsamında projede 36 ay vade yapılıyor.

Beylikdüzü West Side teslim tarihi!

Daire ve dükkanlardan meydana gelen proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü West Side teslim tarihi ne zaman?

Beylikdüzü West Side satış fiyatları!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen West Side projesinde daire sayısı 1.155, dükkan sayısı ise 166 olarak belirlendi. Beylikdüzü West Side satış fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor.

Beylikdüzü West Side fiyatları!

Beylikdüzü West Side fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. West side projesinde daire büyüklükleri 40 - 210 metrekare arasında, dükkan büyüklükleri ise 20 - 1.323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Şahinler Holding-Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satış süreci devam ediyor.