20 / 04 / 2024

Batışehir projesi nerede

Batışehir'de peşinatsız ev sahibi olma imkanı!

Batışehir; ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan kampanyası ile buluşturuyor. Kampanyayla peşinat ödemeden sadece banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor...

Batışehir: 2014 yılının getiri potansiyeli en yüksek projesi!

Batışehir projesi, her ihtiyaca yönelik konut tipleri ve sosyal imkanlarının yanı sıra cazip aidatlarıyla da dikkat çekiyor. Proje, metrekare başına 1,62 TL ortalamaya sahip aidat oranı ve akıllı mühendislik çözümleri odaklı.

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları satışa çıkıyor. İhale tarihi 13 Aralık 2014 cumartesi günü saat 10:00 olarak planlanan Batışehir projesi İstanbul Bağcılar'da Ege Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Batışehir cadde dükkanları ihale tarihi!

Batışehir projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Peki 121 adet dükkandan meydana gelen Batışehir cadde dükkanları ihale tarihi ne zaman?

Batışehir projesi nerede?

Batışehir projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. Peki Batışehir projesi nerede?

Batışehir ödeme şartları!

Batışehir ödeme şartları detayları haberimizde yer alıyor. Projede satışları devam eden dairelerin fiyatları 225 bin TL'den başlayarak yükseliyor.