29 / 04 / 2024

Batışehir Loca ulaşım

Batışehir Loca fiyatları ne kadar?

Teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşeceği Batışehir Loca projesi Bağcılar'da inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği Batışehir Loca fiyatları ne kadar?

Batışehir Loca satılık daire fiyatları ne kadar?

Satış sürecinin devam ettiği Batışehir Loca projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Peki Batışehir Loca satılık daire fiyatları ne kadar?

Batışehir Loca telefon numarası!

Batışehir Loca telefon numarası haberimizde yer alıyor. Dairelerin 221 bin TL ile 640 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Batışehir Loca ev fiyatları!

Batışehir Loca ev fiyatları detayları haberimizin içinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ev tipleri bulunuyor.

Bağcılar Batışehir Loca ulaşım!

Bağcılar Batışehir Loca ulaşım bilgileri kapsamında projenin krokisi haberimizin içinde yer alıyor. Ön satışın devam ettiği projede 249 tane daire bulunuyor.

Batışehir’in son etabı “Loca” satışa çıkıyor!

Batışehir’in son etabı “Loca” satışa çıkıyor. Dairelerin 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimler yaklaşık olarak 30 ay sonra gerçekleşecek.

Batışehir Loca blokları satışa çıkıyor!

Batışehir Loca blokları satışa çıkıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek. Proje Bağcılar'da yükseliyor.

Batışehir Loca lansmana özel fiyatlarla!

Batışehir Loca lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Dairelerin 220 bin TL'den satışa çıktığı projede yüzde 1 peşinatla veya 36 ay vade farksız taksitle ödemeler yapılabiliyor.

Batışehir Loca daire fiyatları!

Batışehir Loca daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.