27 / 04 / 2024

Balance Güneşli telefon numarası

Balance Güneşli telefon!

Balance Güneşli projesinde 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunuyor. İşte Balance Güneşli telefon..

Balance Güneşli güncel fiyat!

Balance Güneşli güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Balance Güneşli adres!

Balance Güneşli adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje içerisinde konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor.

Balance Güneşli telefon numarası!

Balance Güneşli telefon numarası 0530 100 76 66. 205 yılının son çeyreğine teslim edilecek olan proje 6 blok olarak yükseliyor.

Tüm detaylarıyla Balance Güneşli projesi!

Balance Güneşli fiyatları, Balance Güneşli teslim tarihi,Balance Güneşli adres bilgileri ve Balance Güneşli resimleri haberimizin içinde yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla Balance Güneşli projesi...

Balance Güneşli satış ofisi!

Balance Güneşli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 5 bin 360 TL olarak belirlendiği projede 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofis ve 43 mağaza yer alıyor.

Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek.