17 / 05 / 2024

Bahçekent Flora teslimleri

300 milyon lirayı yatırdı, satışları yarıladı!

Başakşehir’de hayata geçirilen Bahçekent Flora’da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu. Bölgenin en gözde projeleri arasında yerini alan Bahçekent Flora’da lansman fiyatlarıyla devam eden satışlar için son günlere girildi.

Bahçekent Flora'da dairelerin yarısı satıldı!

Haziran ayında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından yoğun ilgiyle satışa sunulan Bahçekent Flora’da yaklaşık 400 konut sahiplerini buldu. Beklenenin üzerinde bir taleple karşılanan projede satışlar yarıya yaklaşırken avantajlı ödeme planları da gelen talebi artırıyor.

Bahçekent Flora teslimleri Eylül 2016'da yapılacak!

Bahçekent Flora projesi iki etaptan meydana geliyor. Projede 875 birim bulunuyor.20196 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan proje peyzaj alanlarının büyüklüğü de dikkat çekiyor.

Bahçekent Flora teslimleri ne zaman yapılacak?

Bahçekent Flora'da daireler 145 bin TL'den satılıyor. Projede 875 tane daire yer alıyor. Peki Bahçekent Flora teslimleri ne zaman yapılacak?

Bahçekent Flora 21 Mayıs'ta satışa çıkacak!

21 Mayıs tarihinde satışa çıkacak olan Bahçekent Flora projesi Hadımköy Hoşdere Yolu üzerinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Bahçekent Flora projesinde konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lirayı geçmeyecek.