16 / 04 / 2024

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı

Aylin Çiftçi: İstanbul'a 2 yeni darülaceze inşa edilecek!

Osmanlı Devleti’nin 716. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen “Osmanlı’da Engelli Olmak” panelinde engellilere yönelik uygulamalar fotoğraflar eşliğinde anlatıldı. Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, iki yeni Darülaceze inşa edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce: İleri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız!

İdris Güllice ileri bir tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacaklarını ifade etti. Lokman Çağırıcı, Bağcılar'm aşırı göçten dolayı kontrolsüz büyüdüğünü belirterek, "Bir kentsel dönüşüm mecburiyetini de olması gereken ilçelerin başında da bağcılar geliyor." dedi.

İstanbul'un en büyük ikinci meydanı Bağcılar'a yapılıyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, projesi tamamlanan 55 dönümlük meydanın altına bin 250 araçlık otopark inşa edileceğini söyledi. Bağcılar'ın mimari, sosyal ve kültürel anlamda büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdiğini dile getirdi...

İstanbul'un en büyük meydanı Bağcılar'da hizmete girecek!

Bağcılar Belediyesi, İstanbul’un en büyük meydanını inşa etmek için harekete geçti. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Peyzajı ve genişliğiyle İstanbul’un en güzel meydanını hizmete açacağız” dedi.

Bağcılar kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

İstanbul'da ilk defa kurulan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar sonunda, Bağcılar'da riskli alanlar tespit edildi. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen sekiz mahallede yaklaşık 10 bin bina yenilenecek...