28 / 04 / 2024

Aydos Country Sancaktepe nerede

Aydos Country Sancaktepe Projesi'nde avantajlı ödeme seçenekleri!

Sinpaş GYO’nun Anadolu yakasında Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country Projesi’nde sonbahara özel kampanya başladı. Aydos Country’de 10.000 TL peşinat ve 2 bin TL’den başlayan aylık ödemelerle konut sahibi olmak mümkün...

Aydos Country Sancaktepe projesi!

Toplamda 900 daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Aydos Country Sancaktepe projesi teslimlerinin 2017 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Aydos Country Sancaktepe satış fiyatları!

Daire teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan projede satış süreci devam ediyor. Peki Aydos Country Sancaktepe satış fiyatları ne kadar?

Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim?

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 68-208 metrekare arasında değişiyor. Peki Aydos Country Sancaktepe ne zaman teslim?

Anadolu Yakası'nda gizli bir cennet; Aydos Country!

Anadolu Yakası'nda gizli bir cennet sloganıyla tanıtılan Aydos Country projesinde ön satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe nerede?

Aydos Country projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aydos Country Sancaktepe nerede?

Aydos Country Evleri!

Aydos Country Evleri projesinde 900 tane olmak üzere 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairler yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe!

Aydos Country Sancaktepe projesi konum olarak Aydos Ormanı ve gölünün hemen yanında yükseliyor. Projede 900 tane daire yer alıyor.