28 / 04 / 2024

Aydoğan Park Tuzla iletişim

Aydoğan Park Tuzla örnek daire!

Yüzde 1 KDV avantajının yer aldığı Aydoğan Park Tuzla projesinde fiyatlar 208 bin TL olarak belirlendi. Aydoğan Park Tuzla örnek daire görselleri merak edenler için haberimizde bulunuyor.

Aydoğan Park Tuzla daire fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla daire fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daireler 208 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 120 aya kadar vadeli banka kredisi kullanmak mümkün.

Aydoğan Park Tuzla fiyat!

Aydoğan Park Tuzla fiyat! Aydoğan Park Tuzla nerede? Aydoğan Park Tuzla ödeme planı? Aydoğan Park Tuzla ne zaman teslim? Aydoğan Park Tuzla iletişim? gibi merak ettiğiniz soruların yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz....

Aydoğan Park Tuzla ödeme koşulları!

Aydoğan Park Tuzla Evleri'nde 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 tipinde daireler yer alıyor. Aydoğan Park Tuzla ödeme koşulları bilgisine göre 0,62'den başlayan faiz oranları ile satışlar sürüyor.

Aydoğan Park Tuzla projesi!

Aydoğan Park Tuzla projesi 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Aydoğan Park Tuzla’da yüzde 5 indirim! 198 bin TL’ye!

Aydoğan Park Tuzla’da yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. 198 bin TL'ye daire satışlarının devam ettiği projede daire alanları 62 metrekare ila 230 metrekare arasında değişiyor.

Tuzla Aydoğan Park ne zaman teslim edilecek?

Aydoğan Park projesinde 2+1 daireler 198 bin liradan başlıyor. Tuzla Aydoğan Park ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.