01 / 05 / 2024

Avlu Kurtköy satış ofisi

Avlu Kurtköy fiyat listesi!

Avlu Kurtköy fiyat listesi? Avlu Kurtköy telefon numarası? Avlu Kurtköy ödeme planı? Avlu Kurtköy ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim? Avlu Kurtköy ödeme planı? Avlu Kurtköy telefon numarası? Avlu Kurtköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Avlu Kurtköy ödeme planı!

Avlu Kurtköy ödeme planı kapsamında ilk seçenek yüzde 1 peşinatla, ikinci seçenek ise 36 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy fiyat listesi! Yüzde 10 peşinatla!

2016 yılında teslim edilecek olan Avlu Kurtköy projesinde yüzde 10 peşinatla konut alınabiliyor. Avlu Kurtköy fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy’ün algısını değiştirmek istiyoruz!

Avlu Kurtköy projesi Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı ile inşa ediliyor. Fiyatlarının 185 bin liradan başladığı proje için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak.

Avlu Kurtköy ev fiyatları!

Avlu Kurtköy ev fiyatları 185 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Eylül'de basına tanıtılacak olan Avlu Kurtköy projesinde teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek...

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 cevabı veriliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazlı olarak 2 bin 650 TL olarak belirlendi...

Avlu Kurtköy telefon numarası!

Avlu Kurtköy telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan projede Eylül ayında satışa çıkacak. Fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Avlu Kurtköy satış ofisi!

Avlu Kurtköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede satış sunulan dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor.

Avlu Kurtköy nerede?

Demirbaş Yapı ile Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Peki Avlu Kurtköy nerede?

Avlu Kurtköy projesinde ön talep toplanıyor! 185 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy projesi Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı ile inşa ediliyor. Fiyatlarının 185 bin liradan başladığı proje için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak.