29 / 03 / 2024

Avlu Kurtköy nerede

Avlu Kurtköy'de 370 bin TL'ye 2+1!

Toplamda 132 daireden meydana gelen Avlu Kurtköy'de 2+1 daireler 370 bin TL’den başlıyor. Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı tarafından inşa edilen projede teslimlere son 6 ay kaldı.

Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı! 2016'da teslim edilecek!

Ortaklık, 132 konut ve 1 ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014'te başlayacak. Proje, 7200 metrekare arsa alanı üzerinde 19 bin metrekare inşaat, 450 metrekare sosyal tesis, 3000 metrekare yeşil alan ve 1300 metrekare ticari alana sahip.

Avlu Kurtköy fiyat listesi!

Avlu Kurtköy fiyat listesi? Avlu Kurtköy telefon numarası? Avlu Kurtköy ödeme planı? Avlu Kurtköy ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde. İşte cevaplar!

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim? Avlu Kurtköy ödeme planı? Avlu Kurtköy telefon numarası? Avlu Kurtköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...

Avlu Kurtköy ödeme planı!

Avlu Kurtköy ödeme planı kapsamında ilk seçenek yüzde 1 peşinatla, ikinci seçenek ise 36 aya kadar 0 faiz imkanı ile taksitlendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy resmen satışta! Minimum 189 bin TL!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Kurtköy'ün gün geçtikçe değerlenen ve kısa vadede Hollywood Caddesi gibi olacağı düşünülen Bakü Caddesi'nde ortaklığa ait bir arsada yükselen Avlu Kurtköy, rakip projelere göre yüzde 25 fiyat avantajı ile ön plana çıkıyor.

Avlu Kurtköy projesi satışa çıktı! 189 bin TL'ye!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 yıldır ön talep topladığı Avlu Kurtköy projesinin satışı için düğmeye bastı. Avlu Kurtköy projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlayarak, 494 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Kurtköy’deki iki projesi kazandırdı, şimdi sıra üçüncüsünde!

15 Ekim'de lansmanı yapılacak olan Avlu Kurtköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Projede ön talep süreci devam ediyor...

2 ay ön talep toplandı, sonunda satışa çıkıyor! Lansmanı...

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Avlu Kurtköy projesi projesi 2 aydır ön talep topluyor. Projenin tanıtılmak üzere 15 Ekim Çarşamba günü basın toplantısı düzenlenecek.

Avlu Kurtköy 15 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy’ün satışı için düğmeye basıyor. Avlu Kurtköy 15 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Avlu Kurtköy fiyat listesi! Yüzde 10 peşinatla!

2016 yılında teslim edilecek olan Avlu Kurtköy projesinde yüzde 10 peşinatla konut alınabiliyor. Avlu Kurtköy fiyat listesi 189 bin TL'den başlıyor.

Aynı ortaklık, aynı bölge, 45 milyon liralık dev yatırım!

Eylül ayında satışa çıkacak olan Avlu Kurtköy projesi 138 adet daireden meydana geliyor. Projede şuan ön talep toplanıyor...

Kurtköy’ün algısını değiştirmek istiyoruz!

Avlu Kurtköy projesi Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı Ortaklığı ile inşa ediliyor. Fiyatlarının 185 bin liradan başladığı proje için Eylül ayına kadar ön talep toplanacak.

Avlu Kurtköy görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin 650 TL!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy'de inşa edeceği yeni projesi Avlu Kurtköy için eylül ayına kadar ön talep toplayacak. Metrekare fiyatı ortalama 2 bin 650 TL olan proje, lansmana özel fiyatlarıyla satışa sunulacak...

Avlu Kurtköy ev fiyatları!

Avlu Kurtköy ev fiyatları 185 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Eylül'de basına tanıtılacak olan Avlu Kurtköy projesinde teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek...

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 cevabı veriliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazlı olarak 2 bin 650 TL olarak belirlendi...

Avlu Kurtköy nerede?

Demirbaş Yapı ile Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Peki Avlu Kurtköy nerede?

Avlu Kurtköy fiyat!

Avlu Kurtköy fiyat listesi metrekare bazlı olarak 2 bin 650 TL'den, liste fiyatı olarak ise 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.