08 / 05 / 2024

Avlu Kurtköy evleri

Avlu Kurtköy 15 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, yaklaşık 2 aydır ön talep topladığı Avlu Kurtköy’ün satışı için düğmeye basıyor. Avlu Kurtköy 15 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Avlu Kurtköy Evleri fiyatları!

Avlu Kurtköy Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor. Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek olan projede ön talep toplanıyor ve Eylül'de satışa çıkacak.

Avlu Kurtköy teslim tarihi!

Avlu Kurtköy teslim tarihi? Avlu Kurtköy fiyat listesi? Avlu Kurtköy iletişim numarası? gibi sorularınzın cevapları haberimizde yer alıyor...

Avlu Kurtköy ev fiyatları!

Avlu Kurtköy ev fiyatları 185 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Eylül'de basına tanıtılacak olan Avlu Kurtköy projesinde teslimler Aralık 2016'da gerçekleşecek...

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 cevabı veriliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazlı olarak 2 bin 650 TL olarak belirlendi...

Avlu Kurtköy Evleri!

Avlu Kurtköy Evleri teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 650 TL'den başlıyor.

Erguvan Demirbaş Avlu Kurtköy!

Erguvan Demirbaş Avlu Kurtköy projesinde ön talepler Eylül 2014 tarihine kadar sürecek Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Avlu Kurtköy nerede?

Demirbaş Yapı ile Erguvan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avlu Kurtköy projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Peki Avlu Kurtköy nerede?