26 / 04 / 2024

Antplato ne zaman teslim

Antplato Projesi'nin temeli Ramazan Bayramı'ndan sonra atılıyor!

Ant Yapı ’nın Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato şantiyesinde şu anda geçici iksa ve hafriyat imalatları devam ediyor. Hafriyatta yüzde 80’e gelindi; kalan kısmın Ağustos ayının başlarında bitirilmesi hedefleniyor...

Antplato ofisleri fiyatları!

Antplato ofisleri fiyatları metrekare birim olarak 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Ant Yapı imzası ile 180 adet ofisten oluşan ofis projesi olarak hayata geçirildi...

Antplato projesi iletişim!

Dairelerin modüler sistemle 1.032 metrekareye kadar çıktığı projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Antplato projesi iletişim telefon numarası:0216 630 68 68 - 0212 692 00 32 olarak belirlendi.

Antplato ne zaman teslim?

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antplato projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak. Peki Antplato ne zaman teslim?

Antplato Basın Ekspres projesi!

Antplato Basın Ekspres projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Projede yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin lira olarak belirlendi.

Antplato görselleri!

Bugün görücüye çıkan Antplato projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin TL olarak belirlendi. Antplato görselleri haberimizde yer alıyor.