18 / 04 / 2024

Antplato adres

Antplato ofisleri fiyatları!

Antplato ofisleri fiyatları metrekare birim olarak 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Ant Yapı imzası ile 180 adet ofisten oluşan ofis projesi olarak hayata geçirildi...

Antplato projesi fiyat bilgisi!

Basın Ekspress Yolu üzerinde inşa edilen proje Ant Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Antplato projesinde satılık ofislerin alanları modüler sistem sayesinde 1032 metrekareye kadar yükseliyor. İşte Antplato projesi fiyat bilgisi...

Antplato projesi nerede?

Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 180 tane ofise yer veriliyor. Satılık ofis alanları modüler sistem sayesinde 1032 metrekareye kadar ulaşan proje 50 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Antplato projesi nerede?

Antplato görselleri!

Bugün görücüye çıkan Antplato projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin TL olarak belirlendi. Antplato görselleri haberimizde yer alıyor.

Antplato projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin TL!

Ant Yapı, İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi olan ve Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak İstanbul üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projenin startını vermeye hazırlanıyor.