04 / 05 / 2024

Antalyaya gelen turist sayısı

Antalya'da tatilciler otel yerine evi tercih ediyor!

Antalya’da emlak fiyatlarında hareketliliğin süreklilik arz ettiğini ifade eden Sağlam, tatilcilerin yazın boşalttığı evleri kışın öğrencilerin doldurduğunu söyledi. Sağlam, konut sahiplerinin evlerini yazın tatilcilere kışın ise öğrencilere kiraladığını söyledi.

Antalya'ya 4 milyon 688 bin 513 turist geldi!

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerinden yaptığı derlemeye göre, haziran ayında Antalya'yı 1 milyon 730 bin 668'i yabancı, 48 bin 483'ü yerli olmak üzere 1 milyon 779 bin 151 kişi ziyaret etti.

Antalya'ya Mayıs't toplam 1,5 milyon turist geldi!

AA muhabirinin, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerinden yaptığı derlemeye göre, Mayıs ayında kente gelen turist sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,68 arttı.

Antalya sağlık turizminde marka oldu!

Turizmin başkenti Antalya sağlık turizminde hızlı bir büyüme yaşadı. Geçtiğimiz yıl kentin 300 bin sağlık turisti çektiğini belirten sektör temsilcileri, konukların ağırlıklı olarak diş ve estetik tedavisi için geldiğini ifade etti

Antalya'ya ilk üç ayda gelen turist sayısı yüzde 6.5 düştü!

Twitter yasağı, Suriye gerginliği Antalya'yı vurdu. İlk üç ayda Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 6.5 düşerken, Alman turist yüzde 21.5, ABD'li turist yüzde 76.8, Norveçli turist yüzde 56.6, Belçikalı turist yüzde 40.1 azaldı..

Dünyanın en çok ziyaretçi çeken 3. şehri Antalya oldu!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından hazırlanan 2013 Turizm Raporu'ndan derlenen bilgilere göre, zengin turistik değerleri ve destinasyonlarıyla Türkiye, her geçen gün dünya turizm liginde daha da yükseliyor.