14 / 05 / 2024

Ankara İstanbul YHT bilet fiyatı

Ankara- İstanbul YHT hattına yoğun ilgi görüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına çok yüksek ilgi olduğunu belirterek, "Günde 6 bin kişinin seyahat ettiği hatta, işletmeye alındığı 27 Temmuz’dan bu yana 220 bin 623 yolcu taşındı ve talep gittikçe artıyor" dedi.

Sahte YHT biletlerine dikkat!

Ankara-İstanbul YHT'nin açılışında, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan bir hafta boyunca biletlerin ücretsiz olacağı müjdesini verilmişti. Her kesimden vatandaşın hızlı trenle seyahat edebilmesine imkan vermeyi amaçlayan uygulama fırsatçıları da harekete geçirdi.

Ankara-İstanbul YHT hattı ilk seferine bugün çıkıyor!

Ankara-İstanbul YHT hattı ilk seferine bugün çıkıyor. Ankara-İstanbul arasını 3.5 saate düşürecek hızlı trenin ilk seferi Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Ankara - İstanbul YHT bilet fiyatı ne kadar olacak?

Eskişehir Garı’nda 3 bin davetlinin katılımıyla gerçekleşecek açılış için ilk tören saat 14.30’da, resmi açılışı ise 18.30’da İstanbul Pendik Garı’ndaki törenle gerçekleştirilecek. Peki Ankara - İstanbul YHT bilet fiyatı ne kadar olacak?

Ankara-İstanbul YHT 25 Temmuz'da hizmete açılıyor!

Ankara-İstanbul YHT 25 Temmuz'da açılıyor. Ankara-İstanbul hattında çalışacak yüksek hızlı tren setleri 6 vagondan oluşacak ve 409+2 yolcu kapasiteli olacak.

Ankara-İstanbul YHT bilet fiyatları ne kadar olacak?

25 Temmuz'da açılacak olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattında uygulanacak bilet fiyatlarında sona gelindi. Uzun süredir fiyat üzerinde hesaplamalarda bulunan yetkililer, esnek fiyat uygulaması için de hazırlıklarını yaptı...