28 / 04 / 2024

Allure Tower nerede

Allure Tower nerede?

Allure Tower nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede dairelerin 2016 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor...

Allure Tower nerede?

30 katlı tek blok halinde yükselen projede daire büyüklükleri 71 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Peki daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Allure Tower nerede?

Allure Tower daire fiyatları!

Allure Tower daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Doruk GYO tarafından hayata geçirilen Allure Tower'da kampanyalı ödeme seçenekleri de alıcıları bekliyor.

Allure Tower ödeme planı!

Yüzde 1 peşinat kampanyası 30 Ocak'ta sona erecek Allure Tower projesinde daire büyüklükleri 71 metrekareden başlıyor. Allure Tower ödeme planı hakkındaki bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.

Havuzu çatıya yaptı! Singapur’da değil İstanbul’da!

Tek blok halinde dizayn edilen Allure Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Allure Tower Avcılar'da fiyatlar 236 bin liradan başlıyor...

Allure Tower projesinin yüzde 40'ı satıldı!

E5'e cepheli 30 katlı projede, her biri deniz ve göl manzarasını gören 400 konut yer alıyor. Mayıs ayında satışa çıkan projenin yüzde 40'ı ise satıldı.

Avcılar’da konut sahibi olmak isteyenler dikkat!

Allure Tower projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 236 bin TL'den başlıyor. Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek olan projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Avcıların cazibeli projesi Allure Tower'ın teslim tarihi!

Avcıların cazibeli projesi Allure Tower'ın teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başladığı proje 30 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Allure Tower telefon numarası!

Allure Tower telefon numarası haberimizde yer alıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede 400 tane daire ve 8 tane dükkan bulunuyor.

Avcılar Allure Tower'ın cazibesine hayran kalacaksınız!

30 katlı tek kule halinde yükselen Allure Tower Avcılar'da 1+1 ve 2+1 tipinde daireler yer alıyor. 18 ay 0 faiz imkanı olan Allure Tower Avcılar'da fiyatlar 236 bin liradan başlıyor...

Allure Tower satış ofisi!

Allure Tower satış ofisi bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Dairelerin 229 bin TL'den satıldığı projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Allure Tower fiyat listesi!

Allure Tower fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. 48 ay vade farksız taksit yapılan projede teslimle r2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek.

Allure Tower satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 800 liradan başlıyor!

2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini İstanbul’un merkezi losyonlarından biri olan Avcılar’da hayata geçiriyor. Allure Tower görücüye çıktı. Projede metrekaresi 2 bin 800 liradan başlıyor.

Allure Tower adres!

Allure Tower adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projedeki daire alanları 74 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Allure Tower fiyat listesi ve ödeme planı! 229 bin TL!

Avcılar Allure Tower fiyat listesi? Allure Tower nerede? Doruk GYO Allure Tower ödeme planı? Allure Tower Avcılar ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtını haberimizden öğrenebilirsiniz...

Doruk GYO’nun Avcılar projesi Allure Tower, 2 Mayıs’ta satışta!

Doruk GYO’nun Avcılar projesi Allure Tower, 2 Mayıs’ta satışta. 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini Avcılar’da hayata geçiriyor.

Allure Tower projesi 2 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

İnşaat ve tekstil alanında uzun yıllar faaliyet gösteren dört ayrı şirketin güçlü ortaklık yapısı ile 2012 yılında kurulan Doruk GYO Şehircilik A.Ş., ilk projesini Avcılar’da hayata geçiriyor.

Allure Tower Avcılar İstanbul’da fiyatlar değişti!

Allure Tower Avcılar İstanbul’da fiyatlar değişti. Doruk GYO Allure Tower projesinde fiyatlar 229 bin liradan başlıyor...

Allure Tower Avcılar'da ön satışlar başladı!

AVCILAR ' da deniz ve göl manzarasına hâkim bir konumda Allure Tower projesini hayata geçiren Doruk GYO Şehircilik, bölgeye değer kazandıracak bir projeye imza atıyor...

Allure İstanbul'da fiyatlar 203 bin TL'den başlıyor!

Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Allure İstanbul'da fiyatlar 203 bin TL'den başlıyor. projede toplam 400 tane daire ve 8 tane ticari birim bulunuyor...

Allure Tower nerede?

Allure Tower nerede sorusunun yanıtı için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projede bulunan dairelerin teslimleri 30 ay içerisinde yapılacak...