04 / 05 / 2024

Ali Kılıç kimdir

Maltepe'ye meydan projesi geliyor!

Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz açıklamalarında bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ''Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe’de, trafiği de yer altına alacağız” dedi.

Ali Kılıç Maltepe'deki riskli binaları açıkladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı. Kılıç, Maltepe'deki riskli binaları da açıkladı.

Maltepe Meydanı Projesi hayata geçiyor!

Bağlarbaşı mahallesi esnaflarıyla, sabah kahvaltısında bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, meydan projesi, altyapı sorunları, altgeçit, otopark ve trafik sorunlarının tartışılıp konuşulduğu toplantıda belediyenin kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet ettiğini söyledi.

M’Expo projesi için Maltepelilerin desteği çok önemli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, esnaflarla, sabah kahvaltısında bir araya geldi. Toplantıda kentsel dönüşüm, altyapı sorunları, altgeçit, otopark ve trafik sorunları başta olmak üzere ekonomik, sosyal ve kültürel talep ve önerilerin tartışılıp konuşuldu.

Ali Kılıç: Müteaahitler karşısında boynumuzu büktürmeyin!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, söz verdiği gibi ilk mahalle toplantılarından yaklaşık 3 ay sonra halkla tekrar bir araya geldi.

Maltepe'ye bölge parkları kurulacak!

Maltepe’de geleneksel hale gelen “siyasi parti ilçe başkanları buluşması”, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi ile devam etti.

M’EXPO Center birçok ilki bünyesinde barındıracak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesinin (M'EXPO Center) yatırım maliyetinin 900 milyon avro olacağını belirterek, "M'Expo, birçok ilki bünyesinde barındıracak bir proje olacak dedi.

Maltepe'de yeni binalara otopark zorunluluğu!

Maltepe Belediyesi'nin her salı günü geleneksel hale getirdiği " Halk Buluşmaları ", Maltepelilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor. Maltepe' de yeni binalara otopark zorunluluğu geliyor.