01 / 05 / 2024

Akdeniz depremleri

Ege ve Akdeniz'de deprem hareketliliği arttı!

Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Berkan Ecevitoğlu, Bodrum'da yılbaşından bu yana binin üzerinde deprem olduğunu bildirdi. Fay hatlarını incelemek üzere ilçeye gelen Ecevitoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, depremlere neden olan fayın Bodrum-Karaada arasında olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde kaydedilen deprem, saat 09.01'de gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz Doğu Baseninde saat 11.04'te 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 15.00 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, Akdeniz açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 11,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, 01.01'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,1 büyüklüğünde deprem oluştu.