26 / 04 / 2024

Akdeniz deprem

Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasında yer verilen bilgiye göre, saat 22.26'da Akdeniz Doğu Baseni'nde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde kaydedilen deprem, saat 09.01'de gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz Doğu Baseninde saat 11.04'te 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı 15.00 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 5,2 büyüklüğünde deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, Akdeniz açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 11,08 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Ege Denizi'nde 6.5 şiddetinde deprem!

AFAD, Ege Denizi açıklarında meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki depreme en yakın yerleşimlerin Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine bağlı Uğurlu, Şirinköy, Dereköy, Tepeköy ve Zeytinli olduğunu bildirdi. Deprem İstanbul'da da hissedildi...

Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,3 büyüklüğünde bir deprem oluştu.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 13,09 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, 01.01'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,1 büyüklüğünde deprem oluştu.

Akdeniz açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) internet sitesinden alınan bilgi ye göre, Akdeniz açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi...

Girit Adası'nda 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Girit Adası'nda 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verileri ne göre deprem yerin 6 kilometre derinliğinde gerçekleşti...