29 / 03 / 2024

3. havalimanı nerede

3. havalimanının ÇED çalışmaları tamam!

İGA Yönetim Kurulu Üyesi ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir inşaatı süren 'Yeni Havalimanı' ile İstanbul'un tarihi misyonunu bir kez daha tekrarlayacağını söyledi.

Yıldırım: 3. Havalimanı dünyaya örnek bir proje olacak!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, inşaatta herşeyin olumlu gittiğini kaydederek, son haftalarda devam eden güneşli havalar nedeniyle programın önünde olduklarını söyledi.

3. havalimanı çalışmaları devam ediyor!

Beş aylık siyasi belirsizliğin ardından geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, hiçbir akamete uğramadan sürüyor. Dünya havacılık sektörü paydaşlarıyla yolcuların merakla beklediği havalimanı için çalışmalar tempo kazandı.

3. Havalimanı inşaatında gecikme olmayacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, üçüncü havalimanı inşaatının da gayet iyi gittiğini söyledi. Elvan, inşaat için hiçbir sıkıntının ve gecikmenin söz konusu olmadığını aktardı.

3. havalimanının finansmanını 6 banka sağlayacak!

İstanbul'un üçüncü hava limanının finansman ayağı şekillenmeye başladı. Görüşmelerde sona yaklaşıldığı, Ziraat Bankası'nın liderliğindeki 6 bankanın finansman sağlayacağı belirtiliyor...

3. Havalimanı reklamı yayında! 3. havalimanı ismi ne oldu?

3. Havalimanı reklamı yayında. Peki 3. Havalimanı ismi ne oldu? 100 bin kişiye iş imkanı sağlayacak olan havalimanının toplam maliyeti 10 milyon 247 milyon Euro olacak.

3'üncü Havalimanı, lojistikçilerin yatırım listesine girdi!

3'üncü Havalimanı, lojistikçilerin yatırım listesine girdi. UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, " Proje, 48 saatlik bürokratik işlemleri 3 saate indirecek. Tüm şirketler yatırıma hazırlanıyor " dedi...