28 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy telefon numarası!

 Yenitepe Kadıköy telefon numarası!

Yenitepe Kadıköy telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul - 444 4 616


Yenitepe Kadıköy telefon numarası ve adres bilgisine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim. Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Yenitepe Kadıköy Evleri Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası taşıyor.


200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Yenitepe Kadıköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daire altenatifleri tasarlandı. Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy projesinde teslimler 2016 Eylül'de gerçekleşecek.


Yenitepe Kadıköy projesinnde yer alan daireler 61 metrekare ile 302 metrekare arasında farklılık gösteren büyüklüğe sahip. Yenitepe Kadıköy fiyat listesi 387 bin liradan başlayarak yükseliyor.


4 blok halinde tasarlanan Yenitepe Kadıköy Evleri'nde kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, fitness center, buhar odası, çocuk oyun alanları, koşu parkuru ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor.


Yenitepe Kadıköy ödeme planı kapsamında firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden veya banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor. Yenitepe Kadıköy telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: 


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy nerede?

Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Yenitepe Kadıköy telefon numarası:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri