28 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy nerede?

 Yenitepe Kadıköy nerede?

Yenitepe Kadıköy nerede? sorusunu yanıtı şöyle: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Yenitepe Kadıköy nerede? sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. Yenitepe Kadıköy projesi İstanbul'un kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe'de konumlandırılıyor.


30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Yenitepe Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.


4 blok halinde tasarlanan Yenitepe Kadıköy Evleri'nin inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi. Projede Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


Blokları 21 katlı olarak tasarlandığı Yenitepe Kadıköy projesinde teslimler 2014 yılının Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. Yenitepe Kadıköy satış ofisi ile 444 4 616 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy Konutları'nda dinlenme alanları, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, buhar odası, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu gibi bir çok imkan bulunuyor.


Yenitepe Kadıköy nerede?

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Yenitepe Kadıköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri