28 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?

 Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim? Yenitepe Kadıköy nerede? Yenitepe Kadıköy telefon numarası? Yenitepe Kadıköy fiyat listesi? gibi sorularınızın yanıtları haberimizin devamında yer alıyor...


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim? sorusunu yanıtından önce projeden bahsetmeye devam edelim. İstanbul Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat ortaklığı ile yükseliyor.


4 blok halinde tasarlanan Yenitepe Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Yenitepe Kadıköy projesinin inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi.


30 bin metrekare alana sahip olan Yenitepe Kadıköy Evleri'nde konutların büyüklükleri 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, fitness center ve buhar odası bulunuyor.


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


Yenitepe Kadıköy fiyat listesi minimum 387 bin liradan başlangıç gösteriyor. Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak Eylül 2016 cevabı veriliyor. 


Yenitepe Kadıköy ödeme planı:


- Yüzde 25 peşinat ödendikten sonra, yüzde 25'lik kısım 1 yıl ara ödeme olarak veriliyor. Kalanı ise 30 aya kadar taksitlendirilebiliyor.

- Yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan bedel 30 ay 0 faiz ile taksitlendirilebiliyor. 

- Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor.

- Banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelerde yüzde 3 indirim yapılıyor.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy nerede?

Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Yenitepe Kadıköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler