28 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy iletişim!

Yenitepe Kadıköy iletişim!

Yenitepe Kadıköy iletişim bilgileri haberimizin içerisine yer alıyor. Dairelerin 387 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor.


Yenitepe Kadıköy iletişim bilgilerinden bahsetmeden önce proje detaylarına değinelim. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı proje 4 blok halinde yükseliyor. 


Yenitepe Kadıköy projesinde bulunan satılık dairelerin alanları 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. Proje Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa İnşaat imzası ile yükseliyor. 


2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Yenitepe Kadıköy projesinde daire fiyatları 387 bin liradan başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5, banka kredisi ile ödemlerde ise yüzde 3 indirim yapılıyor.


Yenitepe Kadıköy iletişim numarası 444 4 616. Proje hakkında merak ettiğiniz noktaları, sormak istediğiniz tüm soruları bu telefonu arayarak sorabilirsiniz. 


Yenitepe Kadıköy ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25'i 1 yıl boyunca ara ödemeler şeklinde ödeniyor. Kalan bedel firma bünyesinde 30 ay vade farksız ödeniyor.


Ayrıca Yenitepe Kadıköy'de yüzde 50 peşinat ve üzeri ödemelerde, kalan daire bedeli yine firma bünyesinde 30 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor. 


Yenitepe Kadıköy'de mevcut olan ortak alanlar arasında kapalı otopark, yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna, spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları bulunuyor. 


Yenitepe Kadıköy iletişim!


Yenitepe Kadıköy nerede?

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Yenitepe Kadıköy iletişim

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri