29 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy fiyatları!

Yenitepe Kadıköy fiyatları!

Yenitepe Kadıköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Yenitepe Kadıköy fiyatları..


Yenitepe Kadıköy fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projede detaylarından bahsedelim. Kadıköy'ün Fikirtepe bölgesinde inşa edilen proje Nuhoğlu ile Gülsa İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Yenitepe Kadıköy projesinin toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi. 


Yenitepe Kadıköy Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 4 blok olarak yükseliyor.


Blokların 21 katlı olarak tasarlandığı Yenitepe Kadıköy projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna, spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Yenitepe Kadıköy fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projenin fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için projenini satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 444 4 616.



Yenitepe Kadıköy nerede?

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri