27 / 04 / 2024

YDA Group Park Avenue nerede?

YDA Group Park Avenue nerede?

YDA Group Park Avenue nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla satışa sunulan proje 133 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


YDA Group Park Avenue nerede sorusunun yanıtı vermeden önce projeden bahsedelim... Ankara'da 133 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projenin 50 bin 370 metrekarelik kısmı yeşil alana ayrıldı.


YDA Group imzası taşıyan proje "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla satışa sunuldu. 1.855 tane daireden oluşan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


YDA Group Park Avenue nerede?

Park Avenue Ankara projesinde daire teslimleri 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek. Proje Metroya 5 dakika, Onkoloji Hastanesi’ne 2 dakika, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakika mesafede inşa ediliyor.


YDA Group Park Avenue Evleri'nde evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Bunun yanı sıra projede kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, bisiklet yolu bulunuyor. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı YDA Group Park Avenue projesindeki 3 oda 1 salon daireler 335 bin TL ile 456 bin TL arasında, 4 oda 1 salon daireler ise 408 bin TL ile 558 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


YDA Group Park Avenue nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


YDA Group Park Avenue iletişim

Telefon: 0312 386 38 38

Web: http://www.ydaparkavenue.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com