28 / 04 / 2024

YDA Group Park Avenue iletişim!

YDA Group Park Avenue iletişim!

YDA Group Park Avenue iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan proje 800 milyon lira yatırım bedeline sahip.


YDA Group Park Avenue iletişim bilgilerini vermeden önce projeden bahsedelim. Ankara Yenimahalle'de 800 milyon lira yatırımla hayata geçirilen projede 1.855 daire yer alıyor. 


Temmuz 2016 tarihinde teslim edilecek olan YDA Group Park Avenue projesinde 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede banka kredisi ile vade yapılıyor.


"Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla tanıtılan Park Avenue projesinde dairelerin fiyatları şu şekilde; 3+1 dairelerin satış fiyatları 335 bin TL ile 456 bin TL, 4+1 dairelerin satış fiyatları ise 408 bin TL ile 558 bin TL. 


YDA Group Park Avenue projesinde evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi alanlar yer alıyor.


133 bin metrekare alan üzerinde yükselen Park Avenue projesinde kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu bulunuyor.


YDA Group Park Avenue iletişim bilgileri!

Ankara Park Avenue ulaşım!

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Kroki;


YDA Group Park Avenue iletişim!


YDA Group Park Avenue iletişim

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com