17 / 05 / 2024

West Wall Marina Konutları!

 West Wall Marina Konutları!

West Wall Marina Konutları 64 adet 7 farklı tipte villadan meydana geliyor. Vilların hemen teslim edildiği West Wall Marina Evleri'nde satışlar metrekare bazlı olarak sürüyor....


West Wall Marina Konutları, Durak Plus Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa yakasının Küçükçekmece ilçesinde konumlandırılıyor. West Wall Marina Konutları'nda satışlar tüm hızıyla devam ediyor.


Konutların ve tapuların hemen teslim edildiği West Wall Marina projesi 7 farklı tipte 64 adet villadan meydana geliyor. West Wall Marina ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sonrasında 24 ay 0 faiz imkanı ile vadelendirme yapılıyor.


West Wall Marina fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekaresi 1.800 dolar ile 2 bin 800 dolar arasında değişiyor. Beylikdüzü West Wall Marina satış ofisi ile 0212 850 2 555 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.


West Wall Marina projesinde dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, buhar odası, fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, koşu parkuru, spor alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor.


West Wall Marina Konutları'nda yer alan villaların büyüklükleri 353 metrekareden başlayarak, 815 metrekareye kadar yükseliyor. Beylikdüzü West Wall Marina projesinin adres ve telefon numarası şöyle:


Beylikdüzü West Wall Marina nerede?

West Wall Marina adres: Yakuplu Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi No:28 West Wall Marine Villaları Beylikdüzü / İstanbul 


West Wall Marina iletişim bilgisi:

Tel:  0 212 850 2 555 

Web: http://www.west-wall.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com