29 / 04 / 2024

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları dahilinde projede banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 7 indirim yapılıyor. Proje 2 etap olarak tasarlandı...


West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim...  Şahinler Holding, Mutlu İnşaat, Beyaz İnşaat, Mes İnşaat ve Uzman İnşaat imzası ile yükselen projede 1.152 adet daire bulunuyor.


West Side projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2 etap olarak tasarlanan projede cafe, restoran, yürüyüş yolları, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları bulunuyor.


West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları kapsamında banka kredisi ile ödeme yapıldığında yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.


Beylikdüzü West Side Evleri'nde satışa sunulan dairelerin tipleri şu şekilde tasarlandı; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon.

 

West Side İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları hakkında bilgi almak için projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası; 0212 871 41 02 - 04.


West Side İstanbul Beylikdüzü iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com