02 / 05 / 2024

West Side fiyat listesi!

West Side fiyat listesi!

West Side fiyat listesi kapsamında projede satışa sunulan dairelerin minimum fiyatı 140 bin lira olarak belirlendi. Satış sürecinin devam ettiği projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


West Side fiyat listesi kapsamında minimum daire fiyatı 140 bin TL olarak belirlendi. fiyat listesi hakkında detaylı bilgi vermeden önce projeden bahsedelim... 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


Şahinler holding ile Mutlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen West Side projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


West Side projesinde daire satın almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği West Side Beylikdüzü projesi içerisinde mağaza, ofis alanları ve konutlar bulunuyor. Proje Beylikdüzü - Mehmetçik Caddesi üzerin yükseliyor.


Toplam 1.158 adet dairenin yer aldığı ve satış sürecinin devam ettiği West Side fiyat listesi şu şekilde; Stüdyo daireler 140 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 205 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


West Side Beylikdüzü projesinde kapalı otopark, dinlenme alanları, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna ve oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


West Side nerede?

Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul 


West Side iletişim

Tel: 0212 871 41 02 - 04

Web: www.westsideistanbul.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com