09 / 05 / 2024

West Gate Residence fiyatları!

 West Gate Residence fiyatları!

West Gate Residence fiyatları kapsamında yarın satışların başlayacağı Platinum etabında stüdyo daireler 160 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


West Gate Residence fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Doğukan Yapı tarafından inşa edilen West Gate Residence projesi 3 blok halinde Ankara'da konumlandırılıyor.


West Gate Residence Ankara'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve teraslı tipinde konut seçenekleri yer alıyor. 


B ve C blok satışlarının devam ettiği West Gate Residence Evleri'nde Platinum etabı olan A blok ise yarın satışa sunulacak. West Gate Residence projesinin A bloğunda daireler 1+0 ve 1+1 tipinde tasarlandı.


West Gate Residence fiyatları:


West Gate Residence fiyatları kapsamında Platinum etabında bulunan daireler minimum 160 bin liradan başlıyor. Ankara West Gate Residence projesinde bloklar 30 kaltı olarak tasarlandı.


2015 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan West Gate Residence projesinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, sauna, fitness center, buhar odası, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor.


West Gate Residence projesinde yer alan A bloğun tavan yükseliği 3,40 olarak, B ve C bloğunun tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlandı. Projede toplam olarak 707 adet rezidans ve 43 adet cadde mağaza bulunuyor.


West Gate Residence nerede?

Ankara West Gate Residence adres:  Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA 


West Gate Residence iletişim bilgisi:

Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: www.dogukanyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com