17 / 05 / 2024

Vira İstanbul iletişim bilgileri!

Vira İstanbul iletişim bilgileri!

Vira İstanbul iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor...


Vira İstanbul iletişim bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projenin ortak alanlarında; basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, sauna, otopark gibi imkanlar bulunuyor.


Gül Proje, Beylikdüzü Belediyesi'nden hasılat paylaşımıyla aldığı 92 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek olan Vira İstanbul, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine sahip.


Projede fiyatlar ve ödeme şartları henüz netleşmedi. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinin Eylül ayında basına lanse edilmesi planlanıyor.


Hafriyat çalışmaları devam eden Vira İstanbul Evleri Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçiriliyor. 630 milyon TL yatırım bedeli bulunan proje 17 bloktan oluşuyor.


Az ve çok katlı olarak planlanan Vira İstanbul Evleri 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazasından oluşuyor.


 Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın konumda yükselen projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması hedefleniyor. Vira İstanbul projesinde konutların bir kısmı 2. kat itibariyle deniz manzarasına hakim.


Vira İstanbul iletişim bilgileri

Telefon : 0212 876 76 61

Web : www.gulproje.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com