29 / 04 / 2024

Villa Gizli Bahçe satılık!

Villa Gizli Bahçe satılık!

Villa Gizli Bahçe satılık villa fiyatları 1 milyon 400 bin liradan başlıyor. Projede hem firma bünyesinde kredi hem de banka kredisi kullanılabiliyor...


Villa Gizli Bahçe satılık villa bilgilerinden bahsetmeden önce proje detaylarına değinelim... Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 51 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. Projenin lansmanı 24 Ocak tarihinde yapılacak.


Alanlarının 256 metrekare ile 271 metrekare arasında değişen Villa Gizli Bahçe satılık villa teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede toplam 49 adet villa bulunuyor.Projede lansman özel yüzde 16 indirim yapılıyor.


Villa fiyatlarının 1 milyon 400 bin lira ile 1 milyon 773 bin lira arasında değişiklik gösterdiği Dumankaya Villa Gizli Bahçe projesinde hem firma bünyesinde hem de banka kredisiyle kredi kullanılabiliyor.


Tuzla'da hayata geçirilen Villa Gizli Bahçe projesinde toplam daire bedelinin yüzde 30'u peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 55'lik kısım banka kredisiyle, yüzde 15'lik kısım ise Dumankaya İnşaat bünyesinde kredi kullanılıyor.


3 tip villanın mevcut olduğu Villa Gizli Bahçe Evleri'nde özel havuzu, ortak yüzme havuzu, güneşlenme terası, güvenlik ve otopark ve daha bir çok sosyal olanak sunuluyor.


Villa Gizli Bahçe iletişim

Telefon:0216 393 08 86

Web adresi: www.dumankaya.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com