24 / 04 / 2024

Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi!

Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi!

Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.329 bin TL'den satışa sunulan projede toplam 900 adet daire bulunuyor...


Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi... Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile Viaport Venezia projenin yeni etabı olarak satışa sunulan Venedik Sarayları, "İstanbul'un en şık İtalyanı" sloganıyla bugün satışa çıktı.


İstanbul Gazisomanpaşa'da yükselen Venedik Sarayları projesinde 1+1'den 3+1 dubleks ve teras daire tiplerine kadar tüm daire seçenekleri bulunuyor. Toplam 1.950 adet daireden oluşan Viaport Venezia projesinin Venedik etabında 900 adet daire bulunuyor.


Viaport Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesine göre  1+1 daireler 329 bin liradan, 2+1 daireler 499 bin liradan, 3+1 daireler 699 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Viaport Venezia projesinin yüzde 85'i satıldı. 5 kule olarak yükselen projede yer alan blokların isimleri Marco Polo, Vivaldi, Bellini, Puccini ve Palladio olarak verildi.


Viaport Venedik Sarayları teslim tarihi 2015 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları bulunuyor.


Banka kredisinin kullanılabildiği Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesi hakkında bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Venedik Sarayları satış ofisi telefon numarası 444 8 842.


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri