28 / 03 / 2024

Vialand nerede?

Vialand nerede?

Vialand nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Geçen Mayıs ayında teslim edilecek olan proje toplam 1 milyon 150 bin lira yatırım bedeline sahip...


Vialand nerede sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim... Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında hayata geçirilen  Vialand, 100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana kuruldu.


Alışveriş merkezinin, eğlence ve yaşam kompleksinin yer aldığı Vialand projesinin alışveriş caddelerine 110 bin metrekare ayrıldı. İçinde AVM'nin yer aldığı projede ayrıca otel de bulunuyor.


Vialand'ın 2 bin metrekaresi Vialand Şatosu'na ayrılırken, 100 bin metrekarelik kısmı ise gösteri merkezine ayrıldı. Gösteri merkezinin içinde 15 bin kişilik konser alanı, geniş yeşil alanlar, gölet ve daha birçok aktivite alanı yer alıyor.


2013 yılının Mayıs ayında açılan Vialand AVM'de 200'e yakın mağaza yer alıyor. Proje 1 milyar 150 milyon liralık yatırım bedeline sahip. Proje içinde canlı müze, sinema, bowling bulunan Vialand'ın alışveriş merkezinde mağazalar, restoranlar yine sinema ve bowling salonları bulunuyor.


Vialand'ın içinde nefeskesen, atlı karınca, fatih'in rüyası, bir zamanlar İstanbul, çılgın nehir, 360, bulut ekspresi, çarpışan arabalar, adalet kulesi, cesur sürücüler, kıng kong, jet skı, kahraman itfaiyeciler, küçük madenciler, maceraperest, saray salıncağı, safari tüneli, uçan çocuklar, minik kaşifler, viking, zindan yer alıyor.


Vialand nerede?

Vialand adres: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi 34065 Eyüp/İstanbul


Vialand iletişim bilgileri!

Telefon: 444 85 63

Web Adresi: www.vialand.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com