28 / 04 / 2024

Venedik Sarayları Projesi!

Venedik Sarayları Projesi!

Venedik Sarayları Projesi 'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Daire fiyatlarının 329 bin liradan başladığı projede taksit ödemeleri 1 yıl erteleniyor...


Venedik Sarayları Projesi, Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile hayta geçiriliyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak yükseliyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Venedik Sarayları Projesi 'ne ilk gününde yüzde 20 oranında talep geldi. Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje İtalyan saraylarından ilham alınarak tasarlandı.


Venedik Sarayları Projesi daire fiyatları şu şekilde belirlendi; 1+1 daireler için 329 bin liradan, 2+1 daireler için 499 bin liradan, 3+1 daireler için 699 bin lira. Projede taksit ödemeleri 1 yıl erteleniyor.


Venedik Sarayları'nda yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi ve bir çok sosyal donatı alanı bulunuyor. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 8 842.


Esenler Otogarı'na 5 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Venedik Sarayları Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 kilometre, Boğaz Köprüsü'ne 18 kilometre, Mecidiyeköy'e 17 kilometre, Maslak İTÜ'ye 14 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Venedik Sarayları Projesi nerede?

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Sarayları Projesi iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler