27 / 04 / 2024

Venedik Sarayları Projesi!

Venedik Sarayları Projesi!

Venedik Sarayları Projesi ^'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İlk gününde yüzde 20 oranında ön talebin geldiği projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 329 bin TL'den başlıyor...


Venedik Sarayları Projesi, Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak satışa sunuldu. İstanbul Gaziosmanpaşa'da 82 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.


İlk gününde yüze 20 oranında ön talep isteğinin geldiği Venedik Sarayları'nda 1000 adet daire satışa sunuldu. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 


Venedik Sarayları Projesi 'nin altında Kabataş-Mahmutbey metrosunun bir durağı yer alıyor. İnşaat metroya direkt bağlantı kurulacak şekilde yapılıyor ve metro 2017'de devreye girecek.


Viaport Venezia'nın yüzde 20'si yabancılara satıldı. 5 kule olarak yükselen Venezi'da yer alan kulelerin isimleri Bellini, Puccini, Marco Polo, Palladio ve Vivaldi olarak verildi.


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinde 1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daireler bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Venedik Sarayları'nda yer alan 1+1 daire fiyatları 329 bin lira, 2+1 daire fiyatları 499 bin lira, 3+1 daire fiyatları 699 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Venedik Sarayları Projesi ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor. Taksit ödemeleri  1 yıl erteleniyor. Kalan bedel içi banka kredisi kullanılabiliyor.


Sosyal alanlar arasında yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezinin yer aldığı Venedik Sarayları Projesi  satış ofisi telefon numarası 444 8 842.


Venedik Sarayları Projesi!


Venedik Sarayları Projesi iletişim

Tel: 444 8 842

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler