28 / 04 / 2024

Venedik Sarayları ödemeleri!

Venedik Sarayları ödemeleri!

Venedik Sarayları ödemeleri kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl ertelenebiliyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 329 bin TL'den başlıyor...


Venedik Sarayları ödemeleri kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Gaziosmanpaşa'da 82 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia'nın yeni etabı olarak satışa sunulan proje Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.


Venedik Sarayları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları 1+1 daireler için 329 bin liradan, 2+1 daireler için 499 bin liradan, 3+1 daireler için 699 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Proje İtalyan mimarisinden esinlenerek tasarlandı.


2015 yılının içerisinde teslimlerinin gerçekleşeceği Venedik Sarayları'nda 1000 adet daire bulunuyor. Projede yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi ve bir çok sosyal olanaklar sunuluyor.


Venedik Sarayları ödemeleri dahilinde projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olmak mümkün. Ayrıca projede taksit ödemeleri 1 yıla kadar ertelenebiliyor.


Venedik Sarayları nerede konumlandırılıyor?

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesi konum olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 kilometre, Boğaz Köprüsü'ne 18 kilometre, Mecidiyeköy'e 17 kilometre, Maslak İTÜ'ye 14 kilometre, Esenler Otogarı'na 5 dakika mesafede inşa ediliyor.


Venedik Sarayları nerede?

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler