29 / 04 / 2024

Venedik Sarayları ödeme planı!

Venedik Sarayları ödeme planı!

Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiyor...


Venedik Sarayları ödeme planı hakkında bilgi vermeden projeden bahsedelim... Venedik Sarayları projesi, İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin etabı olarak satışa sunuluyor.


"İstanbul'un en şık İtalyanı'ı" sloganıyla satışa çıkan Venedik Sarayları projesi Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın imzası ile yükseliyor. Projede toplam 1.000 adet daire bulunuyor.


82 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinde yer alan dairelerin alanları 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Venedik Sarayları fiyat listesi

1+1 daire fiyatları 329 bin lira

2+1 daire fiyatları 499 bin lira

3+1 daire fiyatları 699 bin lira


Venedik Sarayları ödeme planı

-Projede önce toplam daire bedelinin yüzde 5'i peşinat olarak ödeniyor. Daha sonra 0,80 faiz oranıyla taksit ödemeleri 1 yıl erteleniyor. Kalan yüzde 20'lik kısım ise teslimde ödeniyor.


Venedik Sarayları'nda gondolla gezintiye çıkabileceğiniz su kanalları bulunuyor. Projede 1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daire tipleri yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde bulunan sosyal alanlar arasında yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi mevcut.  


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842 

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com