30 / 04 / 2024

Venedik Sarayları ne zaman teslim?

 Venedik Sarayları ne zaman teslim?

Gaziosmanapaşa Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinat ile konut alınabiliyor. Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Venedik Sarayları projesi Bayraktar ve Gürsoy Yatırım ortaklığı ile inşa ediliyor.  Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Viaport Venezia projesinin bir diğer etabı olan Venedik Sarayları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Venedik Sarayları satılık daire fiyatları 329 bin liradan başlıyor.


Venedik Sarayları ne zaman teslim?


Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 Mayıs ayı cevabı veriliyor. 82 bin metrekare arsa alanına sahip olan Venedik Sarayları projesinde satışlar devam ediyor.


Venedik Sarayları fiyat listesi bilgisine göre 1 oda 1 salon daireler 329 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 499 bin liradan ve 3 oda 1 salon daireler ise 699 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 5 peşinat olarak ödeniyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa'da bloklar 20 katlı bitişik olarak tasarlandı.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede?

Venedik Sarayları adres:Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Sarayları iletişim bilgisi: 

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com