30 / 04 / 2024

Venedik Sarayları iletişim!

Venedik Sarayları iletişim!

Venedik Sarayları iletişim numarası 444 8 842. "İstanbul'un en şık İtalyanı!" sloganıyla satışa sunulan projede 1+1 saray daireler 329 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor...


Venedik Sarayları iletişim bilgileri vermeden önce projeden bahsedelim... Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak satışa çıkarılan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen projenin sloganı; "İstanbul'un en şık İtalyan'ı!


1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daire tipine kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Venedik Sarayları içerisinde 1000 adet daire bulunuyor. Venedik etabında yer alan dairelerin alanları 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiyor.


Venedik Sarayları fiyatları 1+1 saray daireler 329 bin TL’den, 2+1 daireler 499 bin TL’den ve 3+1 daireler ise 699 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Venedik Sarayları iletişim numarası; 444 8 842. Bu numaralı telefonu aradığınız zaman proje hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtına ulaşabilirsiniz. www.venediksaraylari.com internet sitesi açıldı. Site içerisinde projenin tüm görselleri yayınlandı. 


Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor. Ödemelerin 1 yıl sonra başladığı projede 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullanılabiliyor. 


Viaport Venezia projesi 1,5 milyar lira yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Proje içerisinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları bulunuyor.


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842  

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri