30 / 04 / 2024

Venedik Sarayları fiyat!

 Venedik Sarayları fiyat!

Venedik Sarayları fiyat listesi bilgisine göre daireler minimum 329 bin liradan başlayarak yükseliyor. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda teslimler 2015 Mayıs'ta gerçekleşecek...


Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından inşa edilen Venedik Sarayları projesi lokasyon olarak Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor.  Venedik Sarayları fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


900 adet daireden meydana gelen Venedik Sarayları projesi Viaport Venezia'nın bir etabı olarak tasarlandı.  Venedik Sarayları Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor.


Venedik Sarayları fiyat listesi:


Venedik Sarayları fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 329 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 449 bin liradan ve 3 oda 1 salon daireler ise 699 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor, kalanı ise banka kredisi kullanılabiliyor. Venedik Sarayları projesinde bloklar 20 katlı birleşik halinde tasarlandı.


Venedik Sarayları satış ofisi ile 444 8 842 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Venedik Sarayları ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Mayıs ayı olarak cevap veriliyor. 


Venedik Sarayları nerede?

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları adres:Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Venedik Sarayları iletişim:

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com