28 / 04 / 2024

Vadi Koru Evleri ön satış fiyatları ne kadar?

Vadi Koru Evleri ön satış fiyatları ne kadar?

Üç cepheli konumuyla Belgrad Ormanı’nın yanı başında yer alan Vadikoru Ayazağa projesinde ön satışa özel fiyatlar 401 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...


Invest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Ayazağa'da yükseliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunuluyor.


6 bin 500 metrekare peyzaj ve sosyal alana sahip olan Invest Vadi Koru Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor. 


Üç cepheli konumuyla Belgrad Ormanı’nın yanı başında yer alan Vadikoru Ayazağa projesinde yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, fitness, sauna, hamam, açık/kapalı otopark, alışveriş caddesi gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Vadi Koru Evleri ön satış fiyatları ne kadar?

242 daire, 82 ofis ve 12 ticari birimden meydana gelen Vadi Koru Evleri projesinde ön satışa özel fiyatlar 401 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


Maslak ve Levent bölgesinden sonra iş ve yaşam merkezi olarak konumlandırılan İnvest Vadi Koru projesi, TEM Otoyolu’nun da hemen yanı başında konumlandırılıyor.

 


Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:10/A Sarıyer – İstanbul




Tel : 444 39 94


Web: http://vadikoru.com


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com