28 / 04 / 2024

Vadi İstanbul Bulvar satış ofisi!

Vadi İstanbul Bulvar satış ofisi!

Vadi İstanbul Bulvar satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla dikkat çekiyor...


Vadi İstanbul Bulvar satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim... "Büyükdere Caddesi'nin yeni alternatifi Vadistanbul Bulvar" sloganı ile tanıtılan proje Artaş Grubu, Aydınlı Grubu ve  Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.


Toplam 9 blokta 180 bin metrekarelik ofislerin yer aldığı Vadi İstanbul bulvar projesi, Şişli'de inşa ediliyor. Projede ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlıyor.


Türkiye'nin en büyük ofis kompleksi olma özelliğine sahip olan Vadi İstanbul bulvar projesinde 760 metrelik alışveriş caddesi, 70 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 5 yıldızlı lüks otelin yer alıyor.


TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla, Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havalimanına yakınlığıyla dikkat çeken Vadi İstanbul Bulvar projesi 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. 


Vadi İstanbul Bulvar satış ofisi

Satış Ofisi: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli – İstanbul


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler