04 / 05 / 2024

Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları!

Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları!

Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olarak konumlandırılan Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje toplam üç etap olarak tasarlandı.


Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ancak önce projeden bahsedelim... Şişli - Ayazağa'da hayata geçirilen proje 3 etap olarak yükseliyor. Proje  Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Teslimlerinin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği Vadi İstanbul Bulvar projesi, Türkiye’nin en büyük ofis kompleksi olarak tasarlanıyor. Ayrıca yatay düzlemde tüm yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran tek karma proje olarak öne çıkıyor.


Vadi İstanbul Bulvar projesinde ofisler, restoranlar, otel, alışveriş caddesi ve alışveriş merkezi yer alıyor. Proje kapsamında Türkiye'nin ilk özel metrosu projenin içinde geçerek metro ağına bağlanıyor.


Vadistabul Bulvar projesi SOM Architecture tarafından tasarlandı. Proje 3 parselde, toplam 424 bin metrekarelik arsada yükseliyor. Projenin üç yıl içinde İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline gelmesi planlanıyor.


Vadi İstanbul satılık ofis fiyatları dün akşam yapılan lansmanla açıklandı. Metrekare üzerinden hesaplamanın yapıldığı projede ofislerin metrekare fiyatı 3 bin 400 dolardan başlayarak değişiyor. 


 Vadi İstanbul Bulvar satılık ofis fiyatları!


Vadistanbul Bulvar iletişim

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com