26 / 04 / 2024

Tuzla Port Life iletişim bilgileri!

Tuzla Port Life iletişim bilgileri!

Tuzla Port Life iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Anadolu Yakası Tuzla'da Özdemir İnşaat projesi olarak yükselen konutlar sizlere yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...



2 od a1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerin yer verildiği Tuzla Port Life Evleri için yapılacak ödemelerde yüzde 0'dan başlayan faiz avantajı bulunuyor. Projede toplam 184 konuta yer veriliyor.


5 katlı 3 blok olarak yükselen Tuzla Port Life, Özdemir İnşaat tarafından Tuzla'da arabalı vapur ve deniz otobüsü gibi ulaşım alanlarının da yanı başına konumlandırılıyor.


Ödeme koşulları kapsamında 240 aya kadar vadelendirme yapılabilen Port Life Tuzla, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 7 dakika, sahil yoluna ve E-5 karayoluna yine çok yakın bir mesafede yer alıyor.


Aşağıda yer alan Tuzla Port Life iletişim bilgilerinden faydalanarak proje hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Projede konut fiytaları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Sosyal imkanlar için de geniş alanları bulunan POrt Life Tuzla lokasyon olarak da yine Pendik arabalı vapur ve deniz otobüsü gibi ulaşım alanlarına yakın mesafede yükseliyor.


Aşağıda yer alan Tuzla Port Life iletişim bilgileri

Telefon: 444 56 90 - 0532 283 63 50 - 0533 393 93 62

Web: http://www.portlife.com.tr/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı