29 / 03 / 2024

Türkiye’nin ilk Head Ofis projesi Ataşehir’de hayata geçiyor!

 Türkiye’nin ilk Head Ofis projesi Ataşehir’de hayata geçiyor!

Setra Group Türkiye’de bir ilke imza attı ve Türkiye’nin ilk ve tek Head Ofis projesini hayata geçirdi. Şirket merkez ofisleri için özel olarak tasarlanan Ataşehir Head Ofis'te metrekare satış fiyatı 3 bin dolar ile 5 bin 350 dolar arasında değişiyor...



Setra Group Türkiye’de bir ilke imza attı ve Türkiye’nin ilk ve tek Head Ofis projesini hayata geçirdi. Şirket merkez ofisleri için özel olarak tasarlanan Ataşehir Head Ofis sadece yenilikçi konseptiyle değil, aynı zamanda hem 300 ve 400 metrekarelik geniş ofis seçenekleri hem de Türkiye’nin yeni finans merkezi Ataşehir’in kalbindeki konumuyla  tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Ataşehir Head Ofis; her katta yer alan kat bahçeleri, Leed Gold standartlarındaki kaliteli mimarisiyle de farkını ortaya koyuyor.  Ayrıca  Ataşehir Head Ofis’te 11. kattan itibaren muhteşem bir adalar ve deniz manzarası bulunuyor. Böylece, şirketlere hem şık hem de keyifli bir çalışma ortamı sunuyor.

 

Bulunduğu bölgeye göre uygun bir fiyat politikası ile satışa sunulan Head Ofis Ataşehir’de fiyatlar, ofislerin bulunduğu kat ve özelliklerine göre 3.000 USD/m2 – 5.350 USD/m2 arasında değişiyor.

 

Türkiye’nin yeni finans merkezi olan Ataşehir’in en görünür ve merkezi noktalarından birinde, çevre yoluna sadece 500 metre mesafedeki konumuyla da hem yatırımcılar hem de şirketler için büyük bir avantaj sağlıyor.

 

Türkiye’nin ilk ve tek Head Ofis projesi olma özelliğini taşıyan Ataşehir Head Ofis’te 1.Blok Haziran 2014’te, 2.Blok ise Mart 2015’te teslim edilecek.

 

Ayrıntılı bilgi için www.headofis.com sitesini ziyaret edebilir, 0 216 484 0 484 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri