12 / 05 / 2024

Trendist Ataşehir satılık!

 Trendist Ataşehir satılık!

2016 yılında teslim edilecek olan Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinat ile daire alınabiliyor. Trendist Ataşehir satılık konutlar 262 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...


İstanbul'un Ataşehir ilçesinde konumlandırılan Trendist Ataşehir projesi K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Trendist Ataşehir satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Yüzde 1 KDV oranın uygulandığı Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Projede 33 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde tasarlandı.


Trendist Ataşehir satılık:


Satışların "Ataşehir'in en özel projesi"  sloganıyla devam ettiği Trendist Ataşehir'de 820 adet konut bulunuyor. Trendist Ataşehir satılık daire fiyatları 262 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Trendist Ataşehir teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Yüzde 5 peşinat ile konut alınabilen Trendist Ataşehir projesinde yürüyüş yolları, buhar odası, fitness merkezi, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir adres:Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No. 25 (Ataşehir Bulvarı) Ataşehir / İstanbul


Trendist Ataşehir iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com